Târgul de Crăciun din Sibiu

 

Perioada desfășurării: Program: ???

Locația evenimentului: Sibiu, județul Sibiu

 

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea, atmsofera și tradiția creată.

 

Târgul de Crăciun din Sibiu 2020 – Food.Fun.Culture.

Anul acesta se va desfășura cea de-a 11-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu, sub denumirea Christmas in Sibiu – Food.Fun.Culture. 2018. Inaugurarea va avea loc în 16 noiembrie ora 19, cu un concert de nai, la fel ca în 2007, susținut de Radu Nechifor & Friends.

Peste 100 expozanți și o zonă de Street Food
Pentru a marca deceniul trecut de la la programul Sibiu 2007 Capitala Culturală Europeană a fost depășit pragul de 100 de expozanți, 103 fiind prezenți la ediția din acest an, veniți din țară și străinătate. De asemenea, va fi amenajată o mică „piațetă” de Street Food, unde rulote cu vin fiert, hamburgeri, loaded rfies (cartofi prăjiți cu topping-uri interesante), cârnați la grătar dar și o rulotă specială, cu cocktail-uri calde inedite.

 

Inscrieri online la Atelierul lui Mos Craciun
Copii sunt așteptați și anul acesta la Atelierul lui Moș Crăciun, unde vor putea participa la atelierul de biscuiți, la cel de lumânări, de pictat turtă dulce sau de decorațiuni Pixel Art. Pentru grupele de grădiniță și școală este pregătit un sistem de rezervări online disponibil pe http://targuldecraciun.ro/copii/atelierul-lui-mos-craciun/. Vizitarea Atelierului este o idee bună în Săptămâna Altfel, desfășurată anul acesta și iarna.

În cadrul evenimentului se desfășoară proiectul „Christmas in Sibiu. Food.Fun.Culture 2017” – cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Site-ul evenimentului –> targuldecraciun.ro

Fotografii eveniment:

targ-craciun-sibiu-2017-2 targ-craciun-sibiu-2017-3 targ-craciun-sibiu-2017-4 targ-craciun-sibiu-2017-5 targ-craciun-sibiu-2017-6 targ-craciun-sibiu-2017

 

 

 

 

 

 


 


Review 0
0 Utilizatori (0 voturi)
Review0
Ce spun vizitatorii nostri... Lasa un review
Sorteaza dupa

Fii primul care lasa review

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Mai mult
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review