Moieciu

Despre Moieciu

6 Unitati de cazare

16581 Afisari

Zona Moieciu este locul ideal de petrecere a unei vacante reușite în mijllocul naturii, întrucât beneficiază de un cadru natural cu peisaje de invidiat, de un aer ozonat benefic sănătății, de produse gastronomice tradiționale apetisante și ecologice, de o liniște apăsătoare completată de susurul apelor cristaline de munte și nu în ultimul rând de gospodari harnici, priceputi și ospitalieri.

Comuna Moieciu este situata în centrul tarii, la extremitatea sudica a judetului Brasov, între masivele Piatra Craiului si Bucegi, în culoarul Rucar-Bran. Aflata la o altitudine cuprinsa între 800 si 1200 m, ocupa o suprafata de 9491 ha, cu o populatie de 4746 locuitori si dispune de o suprafata împadurita de 5482 ha. Comuna Moieciu face parte din unitatea geografica social-economica a localitatilor branene.

Dintre formele de turism practicate: turismul de sejur pentru odihna – favorizat de factorii naturali, cadrul peisagistic, mediul nepoluat si o gastronomie specifica zonei turismul de sfirsit de saptamina – are asigurate conditii deosebite datorita distantelor relativ mici între zona si marile concentrari urbane turismul de tranzit – favorizat de situarea zonei în apropierea altor zone semnificative dpdv turistic -drumetia practicata în special vara – acesta fiind favorizata de prezenta masivelor muntoase Bucegi si Piatra Craiului. (sursa text: primariamoieciu.ro, sursa foto: wikimedia.org)

Cuvinte cheie: [:ro]cazare moeciu, pensiune moeciu, vila moeciu, moeciu brasov, cazare munte, moeciu brasov, cazare ieftin moeciu, sejur la moeciu, oferta moeciu, moeciu cazare, hotel moeciu, pensiuni in moeciu;[:]