Un weekend la munte

Am călătorit în Munții Vrancei și a fost minunat.

Ca și destinație am ales, perla Vrancei, stațiunea Lepșa. Este posibil ca mulți dintre voi să nu fi auzit de această localitate până acum. Consider că este varianta ideală pentru cei care doresc liniște, aer curat, plimbări în natură. În opinia mea, această zonă a munților Vrancei, este alternativa ideală pentru cei care doresc să evite aglomerația de pe Valea Prahovei sau din alte zone arhicunoscute.

Un alt aspect important care merită menționat este faptul că am aflat că această parte a Munților Vrancei,  este zona cu cel mai concentrat strat de ozon din Romania.

Totodată, pe lângă vizita la Mănăstire, Cascada Putnei și Păstravărie, turiștii pot alege un traseu ușor, bine amenajat prin Rezervația Naturală Cheile Tișiței, unde pot descoperi biodiversitatea acestei zone montane, și de ce nu, cei mai norocoși pot vedea și fotografia diverite animale sălbatice, sau plante rare. Traseul nu este dificil pe porțiunea amenajată de 6-7 km până la tunel, și poate fi abordat de persoane de toate vârstele.

O altă variantă de petrecere a timpului este călătoria la Lacul Sfânta Ana, care se află la 60 de km distanță.Atât pe traseu cât și la lac îse pot admira peisaje superbe.

Posibilitățile de cazare sunt multiple, la prețuri mai mult decât accesibile, cu nivel de conform sporit.

Toamna mi-a dat posibilitatea sa fac fotografii frumoase. Abia aștept să mă întorc la Lepșa.

 

Cu drag,

Cristian – România Montană

 

 

Galerie Foto Lepșa:

 

lepsa site 4cazare lepsarezervatie lepsarezervatie lepsalepsa site 7 lepsa site 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu
0 Utilizatori (0 voturi)
Review0
Ce spun vizitatorii nostri... Lasa un review
Sorteaza dupa

Fii primul care lasa review

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Mai mult
{{ pageNumber+1 }}
Lasa un review